Animatie.png

Unieke animaties voor een scherpe prijs.

Een animatie kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. Zo helpt het je om een complexe boodschap, begrijpelijk en effectief uit te leggen. Daarnaast kan je door middel van een gepersonaliseerde animatie, jouw doelgroep overtuigen door jouw idee, dienst of product op een creatieve manier in beeld te brengen. Samen met jou ontwikkelen we een unieke stijl die volledig aansluit bij jouw eigen merkidentiteit. We stoppen pas met het finetunen van de animatie als je 100% tevreden bent.

 

aavinkje-06.png

Persoonlijk oriëntatie gesprek

aavinkje-06.png

Unieke stijl

aavinkje-06.png

Professionele voice- over

aavinkje-06.png

Meerdere revisierondes

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf?

Illustratie87_134b2170-348c-468d-ba45-16

ons proces in zes stappen

Stappenplan

stappenplan animatie 6.png

Stap 1: Oriënterend Gesprek

Tijdens een oriënterend gesprek gaan we op zoek naar de kern van het probleem en vinden we samen met jouw de beste manier om dit probleem door middel van een explanimation helder te krijgen voor iedereen. De explanimations kunnen worden gemaakt in verschillende stijlen en dus ook tegen verschillende tarieven. Zo kunnen we voor vrijwel elk probleem een passende oplossing bieden. Samen met jou stellen we een plan op.

site lamp.png
knop zs.png

Voorbeelden van onze uitleganimaties:

Het is heel fijn om samen te werken met Tim en Tom. Ze luisteren goed naar de wensen en zetten dat snel om in mooie resultaten.

tekens.png
sterren met rand.png

Elysee Dental:

tekens.png

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een animatiefilm te laten maken?


De gemiddelde productietijd van een animatie ligt rond de vier weken. Mocht de animatie een krappere deadline hebben, dan is het ook mogelijk om de animatie binnen een kortere tijd te ontwikkelen. Het is dan wel van belang dat de klant snel reageert bij de verschillende contactmomenten binnen het productieproces.
Wat gaat mijn animatiefilm kosten?


Je kunt bij ons al een animatiefilm laten maken voor €999. De prijs voor een animatiefilm is afhankelijk van de duur en complexiteit van de illustraties, animatie en voice-over. In een vrijblijvend gesprek kunnen we je meer informatie geven over de prijs en komen we met een fixed- price offerte.
Wat levert een animatiefilm mij op?


Een animatie kan uitstekend worden ingezet om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen bij potentiele klanten, of juist om interne processen uit te leggen aan je werknemers. Omdat animaties je in staat stellen om de inhoud ervan vele male effectiever te communiceren dan via tekst, creëer je inzicht en begrip bij jouw doelgroep. Zo kun je jouw publiek ervan overtuigen om te kiezen voor jouw product of bedrijf, of de effectiviteit van de interne processen binnen je bedrijf aanzienlijk verbeteren. In beide gevallen resulteert dit in een flinke verhoging van je rendement. Een animatie verdient zichzelf dan ook veelal meerdere malen terug.