Animatievideo.png

Een animatievideo laten maken kan erg effectief zijn voor verschillende doeleinden. Zo helpt het je om een complexe boodschap, begrijpelijk en effectief uit te leggen. Daarnaast kan je door middel van een gepersonaliseerde animatievideo, jouw doelgroep overtuigen door jouw idee, dienst of product op een creatieve manier in beeld te brengen. Samen ontwikkelen we een unieke stijl die volledig aansluit bij jouw eigen merkidentiteit. We stoppen pas met het finetunen van de animatie als je 100% tevreden bent.

 

Animatievideo laten maken?

knop schaduw.png

Voorbeelden van onze animatievideo's:

Het is heel fijn om samen te werken met Tim en Tom. Ze luisteren goed naar de wensen en zetten dat snel om in mooie resultaten.

tekens.png
sterren met rand.png

Elysee Dental:

tekens.png

Dit zeggen onze klanten:

 
knop zs.png
1/5

Bekijk op Trustpilot

Stap 1: Oriënterend Gesprek

Tijdens een oriënterend gesprek gaan we op zoek naar de kern van het probleem en vinden we samen met jouw de beste manier om dit probleem door middel van een animatievideo helder te krijgen voor iedereen. De animatievideo's kunnen worden gemaakt in verschillende stijlen en dus ook tegen verschillende tarieven. Zo kunnen we voor vrijwel elk probleem een passende oplossing bieden. Samen met jou stellen we een plan op.

site lamp.png

Een animatievideo in 6 stappen.

 
symbolen site-08.png

Waarom Tim&Tom Producties?

Dit maakt ons uniek

symbolen site-06.png

De beste prijs / kwaliteit

verhouding

Onbeperkte revisierondes

symbolen site-09.png

Jong en enthousiast team

Altijd een vaste

prijs

symbolen site-04.png

Snelle oplevertijd 

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een animatievideo te laten maken?


De gemiddelde productietijd van een animatievideo ligt rond de vier tot zes weken. Als er haast bij is is het ook mogelijk om een animatievideo binnen een kortere tijd te ontwikkelen. In het productieproces zijn er een aantal feedback momenten. Het is daarom wel van belang dat de klant snel met reactie komt gedurende deze contactmomenten.
Wat gaat mijn animatievideo kosten?


Je kunt bij ons al een animatievideo laten maken voor €999. De prijs voor een animatievideo is afhankelijk van de duur en complexiteit van de illustraties, animatie en voice-over. In een vrijblijvend gesprek kunnen we je meer informatie geven over de prijs en komen we met een fixed- price offerte.
Wat levert een animatievideo mij op?


Een animatievideo kan uitstekend worden ingezet om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen bij potentiele klanten, of juist om interne processen uit te leggen aan je werknemers. Omdat animaties je in staat stellen om de inhoud ervan vele male effectiever te communiceren (dan via tekst) creëer je inzicht en begrip bij kijkers. Zo kun je jouw publiek ervan overtuigen om te kiezen voor jouw product of bedrijf, of de effectiviteit van de interne processen binnen je bedrijf aanzienlijk verbeteren. In beide gevallen resulteert dit in een flinke verhoging van je rendement. Een animatievideo verdient zichzelf dan ook veelal meerdere malen terug.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf?

Illustratie87_134b2170-348c-468d-ba45-16
Banner 3 correcte posite [Hersteld].png