Unieke bedrijfsfilms voor een lage prijs.

Met een opvallende bedrijfsfilm kunnen mensen op een positieve manier kennis maken met jouw bedrijf. We helpen je graag om in een creatieve en bondige film de unieke kernpunten van jouw bedrijf over te brengen aan je doelgroep. Door middel van zo een sterke bedrijfsfilm zorg je voor een professionele uitstraling naar de buitenwereld en zet je jezelf op de kaart.

Camera Blauw.png

Persoonlijk oriëntatie gesprek

Filmdag op locatie

Professionele sounddesign

Meerdere revisierondes

Stappenplan

ons proces in vijf stappen

symbolen bedrijfsfilm nieuw.png

Stap 1: Oriënterend Gesprek

Tijdens een oriënterend gesprek gaan we in op de wensen van jou als klant. Tijdens dit gesprek leren we jou en je bedrijf beter kennen zodat we een goede indruk krijgen van de bedrijfssfeer en samen op zoek kunnen naar de unique selling points van je bedrijf. Vervolgens stellen we samen met je een plan op hoe we deze aspecten het beste in een bedrijfsfilm in beeld kunnen brengen.

site lamp.png

Uitgelichte Bedrijfsfilms

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het om een bedrijfsfilm te laten maken?


De productietijd van een bedrijfsfilm ligt doorgaans rond de vier tot vijf weken. Als het noodzakelijk is kan dit ook sneller, mits we de filmdag snel kunnen inplannen en tijdens de feedbackrondes een snelle reactie krijgen van de klant. We stellen van tevoren met jou samen een tijdsplanning op. Zo hebben beide partijen een duidelijk beeld van wanneer wat af moet zijn en wanneer er voor de klant ruimte is om feedback te leveren.
Wat gaat mijn bedrijfsfilm kosten?


De kosten hangen af van de complexiteit van de shots, de duur van de film en de grafische laag die erover gemonteerd wordt. In een vrijblijvend gesprek kunnen we je meer informatie geven over de prijs en komen we met een fixed-price offerte.
Wat levert een bedrijfsfilm mij op?


Door middel van een sterke bedrijfsfilm kun je op verschillende manieren een verhoging van je rendement realiseren. Zo zorgt een bedrijfsfilm voor een verbetering van je conversie, is die goed voor de SEO en zorgt hij ervoor dat je publiek langer aandacht heeft voor jou, je product of je dienst. Uiteindelijk heeft dit als resultaat dat je meer mensen ervan kunt overtuigen om te kiezen voor jouw dienst of product.