Unieke infographics voor een scherpe prijs.

Een infographic of ‘informatieve illustratie’ geeft een informatieve weergave van verschillende objecten met een combinatie van tekst en beeld. Hierdoor is een infographic erg geschikt om een complex proces stap voor stap uit te leggen en overzichtelijk weer te geven. Snel, begrijpbaar, en op een creatieve manier. Door dit proces visueel te maken wordt het vele malen begrepen en onthouden. 

aavinkje-06.png

Persoonlijk oriëntatie gesprek

aavinkje-06.png

Eerst een ruwe schets

aavinkje-06.png

Unieke stijl

aavinkje-06.png

Meerdere revisierondes

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf?

Illustratie87_134b2170-348c-468d-ba45-16

Stappenplan

ons proces in vijf stappen

Uitgelichte Infographics

Website stappenplan infographic.png

Stap 1: Oriënterend Gesprek

Tijdens een oriënterend gesprek bespreken we samen welke informatie er in de infographic naar voren moet komen, en op welke manier dit het beste naar de doelgroep gecommuniceerd kan worden. De Infographics kunnen worden gemaakt in verschillende stijlen en dus ook tegen verschillende tarieven. Zo kunnen we vrijwel altijd een passende oplossing bieden. Samen met jou stellen we een plan op.

site lamp.png

Uitgelichte Infographics

Veelgestelde vragen

Welke informatie kan ik kwijt in een infographic?


Je kunt een infographic laten ontwikkelen als je één van de volgende soorten data wilt communiceren: Cijfers, ruimtelijke of geografische informatie, tijdlijn, procesbeschrijving, mechanisme.
Wat gaat mijn infographic kosten?


Je kunt bij ons al een infographic laten ontwikkelen vanaf 399 euro. De kosten van een infographic zijn afhankelijk van de complexiteit van de illustraties en de grootte van de infographic. In een vrijblijvend gesprek kunnen we je meer informatie geven over de prijs en komen we met een fixed-price offerte.
Wat levert een infographic mij op?


Een infographic kun je op verschillende manieren inzetten. Zo zijn ze niet alleen geschikt om af te drukken en offline in te zetten, je kunt ze ook toevoegen aan je website en gemakkelijk delen via social media. Het inzetten van een infographic brengt meerdere voordelen met zich mee: de informatie wordt vaker gedeeld, beter onthouden en het is goed voor de online vindbaarheid van je bedrijf. Omdat een infographic bij ons helemaal niet duur hoeft te zijn, verdient deze zich veelal meerdere malen terug.
Hoelang duurt het om een infographic te laten maken?


De productietijd van een infographic ligt zo ongeveer rond de 2 tot 4 weken. Omdat er tijdens het produceren van een infographic meerdere keren ruimte is voor feedback is de snelheid waarmee we deze feedback ontvangen en de hoeveelheid aanpassingen van invloed op hoe lang het duurt om het productieproces te doorlopen.