Over ons.png

Over Tim&Tom Producties

Tim&Tom Producties V.O.F. is officieel opgericht op 11 november 2017 door ons: Tom Roeloffs en Tim van Leeuwen. Wij zijn een mediabedrijf met focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij zorgen dat uw boodschap visueel in beeld komt. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Tom Roeloffs

Co-Owner / Animator

Ik ben Tom Roeloffs, 21 jaar oud en ik woon in Hazerswoude- dorp. Ik heb al erg lang een grote interesse in het produceren van films en ben altijd al een ondernemend persoon geweest. Toen ik Tim leerde kennen duurde het dan ook niet lang voordat ik een kans zag om onze kwaliteiten te combineren binnen een bedrijf:

Tim&Tom Producties.

Tim van Leeuwen

Co-Owner / Designer

''Ik ben Tim van Leeuwen, 20 jaar oud en ik woon in Alphen a/d Rijn.  Al jarenlang is tekenen/ontwerpen mijn grootste hobby. Het is voor mij erg gaaf om van mijn passie mijn beroep te maken. Ik denk dat we een goede combinatie hebben gevonden tussen de design kwaliteiten van mij en de videokwaliteiten van Tom.''

Missie en visie

Ons doel is om complexe materie door middel van uitleganimaties en infographics voor iedereen begrijpbaar te maken. Dit stelt ons in staat om de doelgroep van onze klanten te informeren, te inspireren en te enthousiasmeren, om zo uiteindelijk over te gaan tot actie. 

 

Dit alles doen wij met een heldere focus op klanttevredenheid en tegen een betaalbaar tarief. Wij werken samen met jou naar het gewenste resultaat, en stoppen pas met het optimaliseren van jouw animatie of infographic wanneer jij 100% tevreden bent.

 

Banner 3 correcte posite [Hersteld].png

Interesse naar de mogelijkheden binnen uw bedrijf?