Zoeken
  • Tom Roeloffs

Simplify. & Your Story.

Er zijn de laatste tijd veel dingen veranderd binnen ons bedrijf: Tim&Tom Producties. Het belangrijkste stukje verandering is de manier van aanbieden van onze diensten. We hebben onderscheid gemaakt in de 2 hoofddoelen die je met een film kan bereiken. Het gaat hier om het versimpelen van complexe informatie en het overbrengen van een sterke boodschap. Aan deze 2 verschillende doelen hebben wij een naam gebonden. Simplify: Het versimpelen van complexe informatie. Your Story: Het overbrengen van een sterke boodschap.


Het versimpelen van complexe informatie. Dat is het hoofddoel van Simplify. Als de consument dit doel voor ogen heeft is het mogelijk om te kiezen tussen 2 diensten: een explanimation of een infographic.


Een explanimation (uitleganimatie) is als het ware een vereenvoudigde versie van de werkelijkheid en stelt je daardoor in staat om een ingewikkeld concept, product of proces uit te leggen op een manier waarop dit voor iedereen begrijpbaar is. En dat is vaak hard nodig.


Een infographic of ‘informatieve illustratie’ geeft een informatieve weergave van verschillende objecten met een combinatie van tekst en beeld. Hierdoor is een infographic erg geschikt om een proces van stap tot stap uit te leggen of een overzichtelijke weergave te geven van data. Snel, begrijpbaar, en leuk.Het overbrengen van een sterke boodschap. Dat is het hoofddoel van Your Story. Als de consument dit doel voor ogen heeft is het mogelijk om te kiezen tussen 2 diensten: een bedrijfsvideo of een 2d-animatie


Met een opvallende bedrijfsvideo helpen wij jou om de unieke kernpunten van jouw bedrijf extern te communiceren. Een goede bedrijfsvideo met een sterk verhaal laat mensen op een positieve manier kennis maken met je bedrijf. Daarnaast zorgt het gelijk voor een professionele uitstraling naar de buitenwereld.


In een meeslepende animatiefilm kun je mensen overtuigen van jouw idee, dienst of product door de unieke waarde hiervan op een creatieve manier in beeld te brengen. Met een sterk script en mooie visuals laat je mensen op een positieve manier kennis met jouw bedrijf. Daarnaast zorgt het gelijk voor een professionele uitstraling naar de buitenwereld.Als er nog vragen zijn over het aanbod van onze verschillende diensten kunt altijd contact met ons opnemen.

65 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

ANIMATIE

© 2020 Tim&Tom Producties

INFOGRAPHIC